Kisállat-Ambulancia Sopron
​Szeretettel várjuk Önt és kedvencét barátságos, csendes,  virágos, zárt udvari környezetben, a rendelő előtt ingyenes parkolási lehetőséggel, Sopronban a Wesselényi u. 3. sz alatt !
Ne feledje !
Sopron állatorvosa:
www.sopron-allatorvos.hu

tovább...

Általános sebészet:


A történet úgy kezdődött hogy a gazdi két kutyával, egy szibériai huskyval és egy golden retriverrel sétált a Camping környékén. A kutyák a bokrok felé vették az útjukat, majd fájdalmas hangot hallatva, véresen keveredtek elő a bozótosból. Feltehetően vaddisznóval találkoztak. A sérülések mindkét kutyán szinte pontosan ugyanott voltak. A képen látható husky nyakán 8 cm-es seb keletkezett, ami a nagy ször miatt először alig látszott.
Az előző képen a seb alapjában a nyaki ér jól kivehető, tehát a kutyának szerencséje volt mert  a vaddisznó agyara miliméterekkel az artéria mellette hasított.
A seb alapos kiöblítése majd drénezése után került bezárásra. Tetanusz adása és antibiotikum védelem mellett a sebet még pár napig öblögettük, majd a drén és később a varratok is el lettek távolítva. A vaddisznó kaland mindkét kutya részéről szerencsésen zárult. Rendelési idő
Hétfő:  8-9.30, 15-18
Kedd:   8-9.30, 15-18
Szerda:            15-18
Csüt. :  8-9.30, 15-18
Péntek: 8-9.30, 15-18
Szombat: 9-11 (havonta kétszer)​
Sopron, Wesselényi u. 3.
Sopron állatorvosa:
www.sopron-allatorvos.hu

tovább...