Kisállat-Ambulancia Sopron
​Szeretettel várjuk Önt és kedvencét barátságos, csendes,  virágos, zárt udvari környezetben, a rendelő előtt ingyenes parkolási lehetőséggel, Sopronban a Wesselényi u. 3. sz alatt !
Ne feledje !
Sopron állatorvosa:
www.sopron-allatorvos.hu

tovább...Bizonyos, fajtákban problémát okoz, hogy a hallójárat bejáratát lezárják a szőrszálak. Ez azért gond, mert főleg lógófülű fajtáknál a fül amúgy is nehezen szellőzik.
A hallójáratban kialakuló párás, meleg mikroklíma kiválóan kedvez a baktériumok elszaporodásának. Nem elég "látatlanban" beszerezni valamilyen fülcseppet, a begyulladt fül nem fog rendbe jönni.

A külsőhallójáratgyulladás első lépése mindig a fülszőrök, pamacsok szakszerű eltávolítása.
Ezután megfelelő eszközzel "otoszkóppal" át kell tekintenünk a hallójáratot. Ilyenkor már a váladék jellegéből sokszor következtetni tudunk a fertőzés természetére. Szükséges a váladék mikroszkópos vizsgálata is. Lehetnek akár atkák is a fülben, ami megfelelő nagyítással jól látszik. A dobhártya épségének megítélése rendkívül fontos. Csak ezután választhatunk a gyógyszeres megoldások közül. Szükség lehet baktérium és gombatenyésztésre is. Rendelési idő
Hétfő:  8-9.30, 15-18
Kedd:   8-9.30, 15-18
Szerda:            15-18
Csüt. :  8-9.30, 15-18
Péntek: 8-9.30, 15-18
Szombat: 9-11 (havonta kétszer)​
Sopron, Wesselényi u. 3.
Sopron állatorvosa:
www.sopron-allatorvos.hu

tovább...