Kisállat-Ambulancia Sopron
​Szeretettel várjuk Önt és kedvencét barátságos, csendes,  virágos, zárt udvari környezetben, a rendelő előtt ingyenes parkolási lehetőséggel, Sopronban a Wesselényi u. 3. sz alatt !
Ne feledje !
Sopron állatorvosa:
www.sopron-allatorvos.hu

tovább...
Tudta azt, hogy a kullancsok tavasszal és ősszel a legaktívabbak? A kullancsok +4°C és +25°C között érzik igazán jól magukat, ebben a hőmérsékleti tartományban táplálkoznak és raknak petét, tehát vért is szívnak és ezzel fertőző betegségeket terjeszthetnek.
A mi megyénkben +4°C feletti a havi átlaghőmérséklet még novemberben is, de egy enyhébb télen is elérheti a +4°C-ot. Ha tavasszal vásárolt nyakörvet, és maximum 7 hónap a hatástartama, akkor ne kockáztassa kutyája egészségét.
Akár cseppentőt, akár nyakörvet használ, mindenképpen érdemes olyan készítményt vásárolnia, ami a kullancs táplálkozását megelőző hatással bír (repellencia). Ez azt jelenti, hogy a kullancs az állat testére kerülve anélkül pusztul el, hogy  vért szívna, így még jobban csökkentve a fertőző betegségek átadásának kockázatát.

Nézze meg ezen a videón, hogyan működik a repellens hatás:
http://www.foresto.hu/hu/a-kullancsok-elleni-vedelemrol/hogyan-tavolitja-el-a-foresto-a-kullancsokat/

Repellens nyakörv csak állatorvosi forgalomban kapható (Foresto), a cseppek közül pedig a jól ismert Advantixot is tudom ajánlani. Szeretettel várjuk rendelőnkben !
Védekezzen a kullancsok ellen ősszel is! Ne bízza a véletlenre kutyája egészségét!Rendelési idő
Hétfő:  8-9.30, 15-18
Kedd:   8-9.30, 15-18
Szerda:            15-18
Csüt. :  8-9.30, 15-18
Péntek: 8-9.30, 15-18
Szombat: 9-11 (havonta kétszer)​
Sopron, Wesselényi u. 3.
Sopron állatorvosa:
www.sopron-allatorvos.hu

tovább...