Kisállat-Ambulancia Sopron
​Szeretettel várjuk Önt és kedvencét barátságos, csendes,  virágos, zárt udvari környezetben, a rendelő előtt ingyenes parkolási lehetőséggel, Sopronban a Wesselényi u. 3. sz alatt !
Ne feledje !
Sopron állatorvosa:
www.sopron-allatorvos.hu

tovább...

Nyakunkon a kullancsszezon, és mégis nap mint nap tapasztaljuk, hogy sokan nem tudják a kullancsokat szakszerűen eltávolítani, pedig ezzel a művelettel akár árthatunk is kedvencünknek! A kullancsok eltávolításához nincs szükség semmiféle házi praktikára, csupán egy kullancseltávolító kanálra. A rendelőben pár száz forintért beszerezhető kis eszköz mindig a zsebünkben lehet, hogy azonnal tudjuk használni, ha kell.
A kullancs eltávolítása azzal kezdődik, hogy a vérszívó alatt redőbe emeljük a bőrt, ezzel a parazitához jobban hozzá fogunk férni, és már rögzítve is van.A vérszívó feji részét a  kullancs eltávolító kanál ék alakú bevágásába húzzuk.
A kanál enyhe csavaró mozdulatára a kullancs elengedi a bőrt.Akkor szakszerű és sikeres a beavatkozásunk, ha a kullancs feji szervei nem sérülnek hanem maradéktalanul eltávolításra kerülnek.


Rendelési idő
Hétfő:  8-9.30, 15-18
Kedd:   8-9.30, 15-18
Szerda:            15-18
Csüt. :  8-9.30, 15-18
Péntek: 8-9.30, 15-18
Szombat: 9-11 (havonta kétszer)​
Sopron, Wesselényi u. 3.
Sopron állatorvosa:
www.sopron-allatorvos.hu

tovább...